14 augusti 2015
18:30

Horndals IF

Referat: Stora Tuna IK - Horndals IF

Horndal tar en poäng borta mot topplaget Stora Tuna. Matchen startades lite tveksamt av HIF och St Tuna gör 1-0 i den 11 min på en mvretur. Efter målet äter sig HIF mer och mer in i matchen Tuna har mest boll men Horndals snabba omställningar skapar hela tiden stora problem för hemmalagets försvar. Andra halvlek startar som den första Tuna Har mer boll och HIF kontrar och det är efter en sådan omställning som Gostav Wäster kvitterar framspelad av Magnus Sjöström. Halvleken fortsätter som tidigare och matchen slutar följaktligen 1-1. Ett stort plus till samtliga spelare för den disciplin och det arbete som samtliga lade ner men det såhär man tar poäng i matcherna. Hårt arbete och en enorm lagmoral där alla stöttar och pushar på. Om någon skall berömmas lite extra så är det Simon Jansson i målet som svarade för en mycket stabil insats.